Dit bucket list-puntje móet je echt afstrepen

Reizen door Mariëlle

Oké, op de Instagram-pagina van Vrouwen.nl en de Instagram-pagina van Aussie kon je al zien dat Vrouwen.nl's Mariëlle dankzij Aussie iets heeel erg cools van haar bucktet list mocht afstrepen en nu gaat ze vertellen wat het is! En het is echt zooo Aussome (zoals ze dat bij Aussie zo mooi verwoorden). En omdat Aussie de mogelijkheid bood, mogen we ook nog iets van Aussie weggeven! Niet meteen naar beneden scrollen, want het hele verhaal is de moeite waard.

"Waarom ik iets van mijn bucket list mocht afstrepen? Aussie is een nieuwe campagne gestart. Eéntje voor de echte dare devils. Eéntje waarbij je uit je comfort zone treedt en eindelijk eens je bucket list gaat afvinken. Dit alles onder de naam #findyouraussome. Een aantal punten stond al zo lang op mijn bucket list dat ze vastgeroest waren. Tijd om er ééntje los te wrikken: een aflevering van een reisprogramma nadoen. Dit houdt in: alle punten die ze in de aflevering afwerken, zelf ook afwerken. Altijd als ik naar een reisprogramma kijk, denk ik namelijk: dit wil ik ook doen als ik daar ben. En dan ben ik daar, en dan doe ik totaal andere dingen. Mij laten afleiden door de culturele hotspots bijvoorbeeld. Terwijl je de stad juist vaak beter ervaart als je dat niet doet. Dus ik reisde, samen met de liefde van m'n leven, af naar Berlijn om daar alle punten van een reisprogramma over Berlijn af te vinken. En OMG wat ben ik blij dat ik deze bucket list bullet heb afgewerkt. Jeetje wat tof. Er gaat echt een wereld voor je open."

Ik heb mij overigens niet helemaal aan de volgorde gehouden, want ik begon bij Bikini Berlijn. Omdat ik met Pinksteren ging (you know why, lekker lang weekend) waren de winkels alleen op zaterdag open.


De volgende ochtend gingen we, net zoals op tv, ontbijten bij het House of Small Wonder. Ik dacht dat ik nu al het hoogtepunt te pakken had, maar dat dacht ik eigenlijk bij elk punt van de trip. En als je er dan toch bent, dan moet je ook volledig in stijl ontbijten: met iets dat klinkt en eruitziet als avondeten. Een gerecht dat als taco op de kaart staat (zonder taco overigens) en een Japans burgertje met buikspek.


Next stop: Prinzes Sinner Garten, waar ik zo graag de stad wilde helpen bij het onderhouden van hun moestuin. Maar helaas zat deze dicht. But we tried!


Daarna gingen we op z'n Jamaicaans chillen bij Yaam. Met cocktails. Love this spot! Zo'n chille plek midden in de drukke stad. Op dit strand midden in Berlijn hoef je geen Beachy look te verwachten, maar gelukkig is daar Aussie Miracle Beach Waves om het verhaal compleet te maken. Woehoew!


We moesten en zouden ook cocktails gedronken hebben bij het 25 Hours Hotel. Maar de vorige avond stond er een gigantische rij. Take 2 was ingezet en gelukkig was de rij deze avond gehalveerd. Was dit dan het hoogtepunt? We zaten in ieder geval sky high te borrelen in een hele bijzondere omgeving.


"Lekker eten doe je in Kreuzburg" werd ons ingefluisterd door de televisiestem. Dus hup, wij op naar Kreuzberg. Hier hebben we vreselijk lekker gegeten bij één van de vele Italiaanse restaurants. En we kregen overigens ook tips hoe je de beruchte tent Berghain binnen kunt komen, omdat de eigenaar van het restaurant een vriend is van de door bitch. Het punt om een reisprogramma na te doen mag dan van mijn bucket list gestreept zijn, er staat weer een nieuw bij. Nu ik deze info weet móet en zal ik dit, schijnbaar onmogelijke doel, een keer proberen.


En we konden het afvinken van dit bucket list punt niet als volledig beschouwen zonder in bus 100 van Alexanderplatz naar Zoologische Garten gereisd te hebben. Dus daar sloten we deze, veel te gekke trip, mee af.


De producten waarvan ik vind dat een Aussome, avontuurlijke vrouw ze moet gebruiken? De Aussome Volume Shampoo, de Aussome Conditioner en De Miracle Dry Shampoo, want: groot, groter, grootst en wild, wilder, wildst! Dat is was een avontuurlijke vrouw nodig heeft om Aussomeness uit te stralen. Je haar hoeft niet per se op de plek te blijven zitten. Het moet uitstralen dat je niet voor één gat te vangen bent en dat wat je in je kop hebt niet in je kont zit. You're a dare devil. En gezien Aussome women tegenwoordig altijd veel te doen hebben en daardoor liever geen tijd verspillen aan 10-minutenmaskers voor in je haar, voegen we ook het 3 Minute Miracle aan het lijstje toe. Zoals de naam al zegt hoef je dit masker maar 3 minuutjes in je haar te laten inwerken voor het resultaat van 10 minuten. Heel relax! Je kunt de bovenstaande set winnen. Laat in een reactie op onze Facebook-post weten waarom jij de Aussome Volume Shampoo, de Aussome Conditioner, De Miracle Dry Shampoo en de 3 Minute Miracle wilt winnen!

Tip van het huis: op de Facebook-pagina van Aussie staat precies waar en wanneer de producten van Aussie in de aanbieding zijn.

Wauw Aussie! Dank je wel, het woord Aussome is volledig eer aan gedaan!