Lifestyle / Reizen
Reizen

Wauw! Win een vakantie in Frankrijk van Bungalow.Net

Je loopt door de groene, natuur over de heuvels naar de voor jou gereserveerde bungalow. Het perfecte oord om de komende week te vertoeven. Kun je het je voorstellen? Een week lang is dit jouw thuis. Heerlijk! Je weet weer precies hoe het gezegde 'als God in Frankrijk' is ontstaan. Daar ben je aan toe zeg: even weg van alles. Bungalow.Net bestaat dit jaar 20 jaar en dit vieren we door je de kans te geven om een gratis vakantie te winnen, in Beynat in Limousin, Frankrijk. Het bedrijf biedt meer dan 30.000 unieke accommodaties in Europa aan, met mogelijkheden voor iedereen, want zoveel mensen zoveel wensen. Win een week lang genieten in deze bungalow van Bungalow.Net.

Over de bungalow
De groene natuur, de rust het zwemmeer, het strand, het bos waar de bungalow middenin ligt en de heuvels vormen één grote zen-factor. De bungalow is met zijn 35 m2 geschikt voor maximaal vier personen. Het is van alle gemakken voorzien om je er lekker thuis te kunnen voelen: eethoek, keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een ruim terras dat gezellig is ingericht. De keuken is ook van alle gemakken voorzien, waaronder een vaatwasser, zodat je zelfs niet aan de afwas hoeft te denken.

Vervelen is geen optie. Op het park alleen al vind je zowel een indoor verwarmd zwembad als een outdoor zwembad; een bowlingbaan, tafeltennistafels, sportvelden die voor verschillende activiteiten kunnen worden gebruikt en een speeltuin.

Vanaf de accomodatie loop je zo de omgeving in die strak staat van geschiedenis en cultuur en zijn er genoeg toeristische bezienswaardigheden. Maak bijvoorbeeld wandelend een ontdekkingstocht of leg de route af met je stalen ros. Wil je nog meer details over de bungalow, kijk dan even hier.

Hoe kun je winnen
Winnen is makkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het onderstaande win-formulier in te vullen en de volgende vraag te beantwoorden in het winactie-formulier: hoeveel talen ondersteunt de website van Bungalow.Net? Kleine hint, u vindt het op Bungalow.Net. Doe snel mee, want de actie duurt nog tot 20 juni.

Let wel
De winnaar kan de bungalow boeken in de periode 16-09-2016 - 23-09-2016. Nog een paar kleine, andere voorwaarden: voorzieningen op het park zijn een overdekt verwarmd zwembad-open va12 april tot 26 september, een buitenzwembad, bowlingbaan, tafeltennistafel, multifunctionele velden, speeltuin voor de kinderen, wasserette tegen extra vergoeding, brood- en banketbakkerij in het hoogseizoen, bar, receptie met meertalige medewerkers, spelletjes kamer, televisie kamer. De volgende extra diensten zijn bij de huurprijs inbegrepen; parkeergelegenheid, toegang tot Wifi alleen bij de receptie. Huisdieren zijn toegestaan, honden categorie 1 en 2 zijn strict verboden. U betaalt de extra diensten op locatie. De toeristenbelasting van 2 euro en de borg betaalt u eveneens op locatie bij aankomst.