Bizar nieuws van vrijdag 13 mei

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: Bizar Nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: je kunt het puntje van een cornetto beter overslaan, Kate Moss heeft een bizarre ochtendroutine en in Londen opent een saladebar in een telefooncel.

Cornetto puntjes
Is het puntje van een Cornetto-ijsje jouw lievelingsdeel? Dan ga je niet blij worden van dit nieuws. Het blijkt namelijk dat dat het ongezondste gedeelte van het hele ijsje is. Niet dat we een ijsje eten om zo gezond bezig te zijn, want we snappen ook wel dat we beter aan een wortel kunt likken, maar het puntje van de Cornetto is nog ongezonder dan het roomijs of de chocolade bovenop de Cornetto. Bij ons zusje Girlscene.nl check je waarom dat zo is.

Saladebar
Een Londenaar heeft zo'n rode ouderwetse telefooncel, die je vast wel kent als je weleens in londen bent geweest, omgetoverd tot een saladebar. Zijn piepkleine saladebar staat op Bloomsbury Square en is elke dinsdag en woensdag van half 12 tot half drie geopend. Hoe leuk is dit initiatief? Kort verhaal lang.

Bizarre ochtendroutine van Kate Moss
We zijn inmiddels wel gewend dat de meeste celebs er hele vreemde beautyroutines op na houden. Toch schrokken we wel weer van de de gruwelijke ochtendroutine die Kate Moss heeft. Als ze uit bed stapt, legt ze haar gezicht namelijk in een bak ijs. Wow! Dit moet toch de hel op aarde zijn als je net wakker bent? Maarja... wie mooi wil zijn moet pijn lijden, zeggen ze toch? Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron