Bizar nieuws van woensdag 4 mei

Vrije tijd door Noortje

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: je selfie op je toast, de oudste werkneemster van de McDonald's ooit en een 10-jarige instagamhacker die Mark Zuckerberg om geld vraagt.


Selfie-broodrooster
Vind jij je eigen koppie altijd al om op te vreten? Die behoefte kun je van af nu vervullen. Sinds kort is er namelijk een selfie-toaster op de markt. Wanneer je de toaster koopt, zit er in de verpakking een coupon. Hiermee ga je naar de website van het bedrijf, upload je je favoriete selfie en binnen een paar weken heb jij roosters van jouw eigen foto binnen. Stop dit in de toaster, doe er een witte boterham bij in, wacht op de 'ping' en klaar is jouw broodportret. Kort verhaal lang.


Oudste McDonald's werkneemster
Een voordeel van écht oud zijn: je hoeft niks meer uit te vreten. Je hebt al meer dan genoeg gedaan in je leven. Toch past deze instelling niet bij iedereen die de 65 is gepasseerd. Een vrouw uit Singapore is namelijk, met een mooie leeftijd van 92, de aller oudste werkneemster bij McDonald's. De vrouw werkt bij McDonald's, omdat nu haar 10 kleinkinderen en 20 achterkleinkinderen allemaal hun eigen leven hebben, ze het te stil vond worden in huis. Ze heeft het prima naar haar zin, alleen de oven is naar eigen zeggen een beetje warm. Wat een powervrouw! Kort verhaal lang.


10-jarige instagamhacker
?Nog ver voordat hij de leeftijdgrens voor Instagram had bereikt, was een jongetje uit Amerika de website al te slim af. Op 10-jarige leeftijd vond hij namelijk een manier om Instagramaccounts te hacken en posts te verwijderen. Voor deze hacksessies kreeg het jongetje geen huisarrest, maar een beloning van 10.000 dollar van Facebook. Facebook geeft vaker beloningen voor mensen die bugs in hun websites vinden. Dit was volgens de vader van het jongetje overigens niet de eerste keer dat hij een website heeft gehackt. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron