Bizar nieuws van donderdag 28 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kun je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een pizzadoos gemaakt van pizza en erin zit ook nog een pizza, een heel tof waterpark en een app waarmee je berichtjes kunt verwijderen voordat ze zijn aangekomen bij de ontvanger.

Pizza in doos van pizza
Nooit genoeg aan één pizza? Een pizzarestaurant in New York bedacht een oplossing: een doos gemaakt van pizza. Als je pizza bestelt, kun je deze laten bezorgen in een doos die gemaakt is van pizzadeeg. De bodem van de doos is ook nog eens bedekt met tomatensaus en kaas. Je hebt dus eigenlijk twee pizza's.Topidee! Kort verhaal lang.

Tof waterpark
Het grote nadeel van een tropische zwemparadijs is dat je vaak binnen zit en dus niet lekker van de zon kan genieten. In Australië bedachten ze daar iets op: een drijvend speelparadijs op een meer. Je kunt er dus zonnen, maar ook klimmen, klauteren en van de glijbanen. Het is alleen wel een stukje reizen, maar je moet er wat voor over hebben!

Berichtjes verwijderen voor ze zijn aangekomen
Je staat op het punt om een berichtje naar je ex te sturen, maar op het moment dat je op verstuur drukt, heb je alweer spijt. Eenmaal verstuurd, kun je niet meer terug. Tot nu toe dan, want met de app Privates kun je je berichtje namelijk terug halen. Als het berichtje tenminste nog niet is geopend. Super handig als je het berichtje toch eigenlijk niet wil versturen. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron