8 Manieren om een bikini wax minder pijnlijk te maken

Gezicht door Vrouwen redactie

Summer is coming! Terrasjes pakken, zomersproetjes en zonnestralen komen ons allemaal tegemoet. Daarbij komt ook het bikini-seizoen er weer aan, wat voor de meestal inhoudt dat je als je malle moet beginnen met trainen en scheren en/of waxen.

1. Gebruik een aantal dagen voor het waxen een scrub of serum om je huid goed te verzorgen. Zorg ervoor dat je geen bultjes, rode plekjes of ingegroeide haartjes hebt als je gaat waxen. Dit maakt het proces een stuk pijnlijker.

2. Het is verleidelijk om te scheren, maar zorg er echt voor dat je haartjes de lengte van een rijstkorrel hebben. Haartjes die te kort zijn krijg je bijna niet gewaxt en dat is zonde!

3. Maak gebruik van harde wax of wax strips. Deze zijn er speciaal voor gemaakt om alle haartjes mee te pakken zodat je geen ingegroeide haartjes krijgt.

Met de andere 5 tips die je op ons zusje fashionscene.nl leest, hoef je het niet meer uit te krijsen van de pijn. Of euh, er blijft in ieder geval nog wat van je stem over. En ja, dat is positief.

Bron