Bizar nieuws van woensdag 13 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het bizarre nieuws van de dag. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De bizarre nieuwtjes van vandaag: een ‘dokter’ heeft per dag 250 patiënten die hij geneest met bijensteken, een pinguïncafé en een schadevergoeding van €50.000 voor een slecht seksleven.

Bijendokter
In de Gazastrook is een ‘dokter’ die dagelijks ongeveer 250 patiënten ontvangt die zich willen laten steken door bijen. Volgens de dokter helpt dit bij pijn in de nek en rug, migraine, haaruitval, huidaandoeningen, autisme en kanker. Maar het is een ‘dokter’ die nog nooit in een ziekenhuis heeft gewerkt. Eigenlijk is het super zielig voor de bijen, want deze gaan dood als ze steken. Ook zijn bijen aan het uitsterven. Misschien toch niet zo’n goed idee van de dokter. Kort verhaal lang.

Pinguïncafé
Vorige week hadden we nog het egelcafé in Tokyo, nu hebben ze alweer iets nieuws: namelijk een pinguïncafé. Je kunt niet met de pinguïns knuffelen, maar je kunt ze wel voeren. Verder hebben de pinguïns een groot verblijf waar ze ook kunnen zwemmen. Maar het is natuurlijk niet een plek waar pinguïns thuis horen. Kort verhaal lang.

Schadeclaim voor slecht seksleven
Ben je niet tevreden over je seksleven? Let dan op! Een Italiaanse vrouw eiste €50.000,- van haar ex als morele compensatie voor het slechte seksleven dat het stel had. Een beetje een bizarre rede voor een schadeclaim. De man hoeft het geld dan ook niet te betalen. Kort verhaal lang.

Bron, bron, bron