Vriendin gaat vreemd, maar dat is niet het ergste

Vrije tijd door Itske

Je ziet de vriendin van een vriend van je vreemdgaan, dat is al erg, en dan moet je het hem ook nog vertellen. Vreselijk! Deze dappere dude nam de taak op zich. Maar de jongen van wie de vriendin vreemdging werd heel ergens anders boos over. Dit verhaal krijgt een hele rare wending.

Het begint met de vraag of vriendin Katie een oudere broer heeft. De jongen die de vriendin betrapte wilde eerst dat uitsluiten. Het vriendje antwoordt daarop dat die in de gevangenis zit. Meer van dit soort vragen volgen. Hij vindt het maar raar.

Dan vertelt de vriend dat hij zijn vriendin met een andere jongen in de bioscoop, bij de nieuwe Star Wars film, zag. En dan vertelt hij dat hij ze zag zoenen net voordat Han doodging. En dán wordt de vriend boos.

Maar hij werd niet boos omdat zijn vriendin vreemd is gegaan. Hij werd boos omdat zijn vriend hem een spoiler vertelde. De jongen had de nieuwe film namelijk nog niet gezien en had totaal niet verwacht dat Han dood zou gaan. In het laatste berichtje vertelt de jongen dat hij het gaat uitmaken, omdat hij dit essentiële moment in de film niet had geweten als hij niets met haar had gehad. Oké, weird! En sorry als we dit moment uit de film hebben verklapt. Maar anders lees je het vast wel ergens anders op internet.

Bron, bron, bron, bron