Beauty musthaves die je deze maand nodig hebt

Gezicht door Itske

De lente komt eraan! En wat is een beter begin van deze maand dan met een nieuwe Beautybox. We laten je ook deze maand weer zien wat welke beauty musthaves te vinden zijn in de box. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De box is deze maand weer goed gevuld. Je vindt er de volgende producten:
- Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50
- Smile Lab Advanced Teeth Whitening Strips
- Anatomicals You Need A Blooming Shower Shower Gel
- BeautyUK Lip Lust
- IDC Institute Lichaamsverzorging

Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF 50
Dagcrème is misschien het wel het belangrijkste product als het om huidverzorging gaat. Als je nog opzoek bent naar een dagcrème die intensief hydrateert is deze van Dermalogica echt iets voor jou. Dankzij de zonbescherming van SPF 50 beschermt deze ook nog eens tegen de eerste zonnestraaltjes van het jaar.

Smile Lab Advanced Teeth Whitening Strips
Witte tanden maar geen zin in gedoe? Gebruik dan deze Teeth whitening strips van Smile Lab. Ze zijn makkelijk te gebruiken en het belangrijkste: ze zijn helemaal veilig. Na een paar keer zie je al verschil en na 14 keer heb je het optimale resultaat bereikt.

Anatomicals You Need A Blooming Shower Shower Gel
Dol op rozen? Probeer dan deze douchegel van Anatomicals. Door de subtiele rozengeur ben je na het douchen niet alleen fris, maar ruik je ook nog eens lekker. Wat wil je nog meer?

BeautyUK Lip Lust
Deze fijne lipgloss heeft een goede pigmentatie en ruikt subtiel. De applicatior werkt fijn en doordat de lipgloss niet heel groot is kan je 'm makkelijk meenemen.

IDC Institute Lichaamsverzorging
Deze fruitige bodylotion is erg licht en trekt super snel in. Ideaal voor de warme maanden die eraan komen. Als je van aardbeiengeur houdt, is dit helemaal iets voor jou.

Hier bestel je de Beautybox voor €14,95.