WTF journaal van donderdag 7 april

Vrije tijd door Itske

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: veel vrouwen contouren nu ook hun benen, In Tokyo is er een egeltjescafé geopend en iets over een heel appart nieuw gerecht.

Bizarre beauty-trend
Contouren is helemaal hip in beautyland en na het contouren van gezicht, nek en buik moeten we nu blijkbaar ook onze benen gaan contouren. Tenminste als we de beautybloggers moeten geloven. Volgens hen wordt het de trend de komende zomer. Maar is dat nou wel zo handig? Denk alleen al aan witte zomerjurkjes.

Egelcafé
Vind jij egeltjes ook zo lief? Dan moet je echt op vakantie naar Tokyo. Daar heeft namelijk een egelcafé haar deuren geopend. Je kunt er niet alleen koffie drinken, maar ook met de egeltjes knuffelen en met ze op de foto. Kijk wel uit voor hun stekeltjes.

Raindropcake
Het was al bekend in Japan, maar het is nu ook overgewaaid naar Amerika: regendruppelcake. Het is een grote cake die eruit ziet als een regendruppel. Het is gemaakt van water en agar, een veganistische variant op gelatine. Er overheen doe je Kuromitsu, een siroop van zwarte suiker, en Kinako, geroosterd sojameel. Het ziet er prachtig uit, maar of het ook lekker is vragen we ons af. Zou jij het eten?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron