Je gebruikt je make-up reinigingsdoekje verkeerd

Gezicht door Itske

Je kent het wel: je komt na een lange dag thuis komt en je hebt echt geen zin meer om je gezicht nog uitgebreid te reinigen. Je grijpt dan al snel naar de reinigingsdoekjes. Maar dat is helemaal niet zo goed voor je huid. Gelukkig is hier: Vrouwen.nl to the rescue, want als de de doekjes op de juiste manier gebruikt is dat zo af en toe helemaal niet erg.

Ten eerste gaat er al iets verkeerd als je met het doekje over je hele gezicht heen wrijft. Je moet eigenlijk beginnen met je voorhoofd en dan richting je kin bewegen. Zo verspreiden overgebleven oliën en bacteriën niet over je hele gezicht. Dit zorgt namelijk voor oneffenheden. Ook kun je het beste de vettige delen van je gezicht met een schoon doekje schoonmaken, want je wilt niet nog meer vettigheid op die plekken.

Veel oogmake-up? Pak hier dan ook een apart doekje voor. Zo voorkom je dat de rest van je gezicht onder de zwarte vegen komt te zitten. En als je klaar bent, gooi je uiteraard je doekje weg. Niet bewaren voor een volgende keer dus, foei!

Zo, nu kun je na een lange dag met een gerust hart je reinigingsdoekjes tevoorschijn toveren. DoekjeS inderdaad. En wil je het nou helemaal op safe spelen? Gebruik dan de doekjes van Neutral, want die zijn helemaal parfumvrij.

Bron, bron, bron, bron, bron