Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Zomertrend 2016: Japanse balans sandaal kan van jou zijn!

Schoenenmerk Xsensible gaat deze zomer de trend zetten. Zij introduceren de Japanse, houten Ippon-ba geta sandalen. De sandalen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens heel functioneel. In steeds meer delen van de wereld zie je ze al verschijnen en vanaf 1 mei verkoopt Xsensible ze dus ook in Nederland. Het allerleukste nieuws? Jij kunt ze winnen en een nieuwe trend zetten in het Nederlandse straatbeeld. Scroll naar beneden, waar we je uitleggen hoe je ze kunt bemachtigen.

Oer-oud Japans concept
Het houten blokje onderaan de sandaal brengt het hele lichaam in balans, volgens oer-oud Japans concept. Aanvankelijk zullen de sandalen alleen in de winkel worden verkocht, zodat meteen uitgelegd kan worden hoe de sandalen gedragen moeten worden. Vooral het stilstaan vergt wat oefening (goed voor de billen!).

De Ippon-ba geta sandalen zijn vooral populair om hun fysieke en mentale voordelen. In Japan zijn ze weer immens populair onder jongeren. Zij gebruiken de sandalen vooral om hun houding te verbeteren en om hun kernspieren te versterken. Zie het als sporten zonder te sporten. Ja, dan snappen wij ook wel dat deze sandalen weer een hit zijn.

They're yours!
Vul het onderstaande formulier in! Dat is het.