5 Bizarre taferelen die de heropening van de V&D teweeg bracht

Vrije tijd door Mariëlle

Alsof Coco Chanel herself uit de dood is opgestaan, een collectie voor V&D heeft ontworpen en die hoogstpersoonlijk presenteert. De tijdelijke heropening van de V&D-filialen door heel Nederland zijn te vergelijken met de exclusieve lanceringen van H&M in samenwerking met top-designers. De chaos, de hectiek, de opwinding. Alle mensen wat is het druk. Wat een bizarre taferelen. We hebben de hoogtepuntjes voor je opgespaard.

1. De V&D in Rijswijk heeft zaterdag na een korte radiostilte haar deuren weer geopend en kort daarna alweer gesloten. Door een ruzie, waar zelfs de politie aan te pas moest komen, moest de winkel vroegtijdig worden gesloten.

2. Veel filialen moesten afgebakend worden met dranghekken, om de mensenmassa die op de V&D afkwam een beetje in het gareel te kunnen houden.

3. Mensen stonden urenlang in de rij om de V&D filialen, die tijdelijk weer open zouden gaan, te bestormen. UREN lang!

4. Een familie in Enschede had een hele strategie uitgedacht om zoveel mogelijk koopjes te scoren: ze kochten in voor vijf gezinnen. Elke keer ging er iemand anders naar binnen om inkopen te doen. De rest bleef bij de gescoorde bult spullen om het te bewaken.

5. De wc's waren niet open. Daarmee knallen de geruchten de wereld in dat kinderen in hun broek plasten, omdat hun moeders hun koopjes niet wilden achterlaten om met het kind een wc te zoeken. En zelfs een volwassen vrouw zou haar behoefte gewoon in de winkel hebben gedaan omdat ze de rij niet uit wilde stappen.

Bron, bron, bron, bron, bron