WTF journaal van donderdag 24 maart

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

Vandaag werden we geconfronteerd met de volgende WTF-momentjes: een goudvis met een beugel, Vacansoleil verplicht de verkoop van pindakaas en hagelslag en Groupon biedt dates met robots aan.


Goudvis met beugel
'Beugel waar ga je met die goudvis naartoe?' 'En zal hij dan niet naar de bodem zinken?' Waarschijnlijk schieten er allerlei gedachten door je hoofd bij het lezen van deze titel. Mister Hot Wing, de goudvis waar het over gaat, bezocht de dierenarts met ademhalings- en voedingsproblemen (oké, zijn baasjes zijn échte dierenvrienden, want hóe merk je zoiets?). De problemen bleken te komen omdat deze kleine, oranje vriend is geboren zonder onderkaak. De dierenarts wist hier wel iets op en fixte een beugel voor hem. De beugel laat zijn mond open staan wat helpt bij het ademen (blijkbaar) en het helpt bij het eten. Dieren met beugels zijn zo schattig. Net zoals de hond met een beugel die we eerder al voorbij zagen komen. Wat een goede baasjes hebben die beestjes.

Vacansoleil verplicht de verkoop van pindakaas en hagelslag
Als het aan Vacansoleil ligt worden onze typische Nederlandse voedingsproducten flink verdedigt in het buitenland. Omdat half Nederland de halve supermarkt meeneemt op vakantie verplicht het bedrijf dat vakantiewinkels pindakaas en hagelslag verkopen. Vakantiegangers hadden aangetoond pindakaas en hagelslag te missen in vakantiewinkels en Vacansoleil wil hierin tegemoet komen. Valt dit in de categorie 'vertroeteling van de samenleving'?


Groupon biedt dates met robots aan
Voor all the single ladies (and boys) heeft Groupon dé oplossing: daten met een robot inclusief diner in Michelin-restaurant Niven. Dit kost je helemaal niks, want het betreft een winactie. En zo'n date met een robot is eigenlijk helemaal zo gek nog niet. De robot waarmee je de hort op gaat is slimmer dan een mens (bewezen); hij is grappig en hij heeft charme, want hij houdt de deur voor je open, schenkt wijn in zonder te knoeien en schuift je stoel aan. Voor ieder wat wils, want je kunt kiezen of je geïnteresseerd bent in de mannelijke versie of in de vrouwelijke versie. Je zou je bíjna gaan afvragen wat we nog met onze menselijke liefjes doen.

Bron, bron, bron, bron