Fashion / Mode & trends
Mode & trends

10 Redenen waarom iedereen Nike Air Max nodig heeft in z’n leven

Als er één paar schoenen is dat je nodig hebt in je leven dan is het wel Nike Air Max. Dat is altijd zo, maar vandaag helemaal, want het is Nike Air Max Dag! En dat vieren we met 10 redenen waarom iedereen Nike Air Max nodig heeft in z’n leven!

1. Nooit meer kale neuzen! Nike Air Max heeft aan de voorkant een rubberen stukje dat omhoog staat en dat beschermt tegen kale neuzen.

2. Kleine mensen smokkelen er zo een paar centimeter bij. Hoeveel lengte zal de hak je extra geven? Een centimetertje of 4?

3. Ze zitten héérlijk! Bij de eerste stappen die je ermee zet, ook als ze vers uit de winkel komen en nog niet zijn ingelopen, lopen ze alsof je watjes om je pootjes hebt gebonden.

4. Het is een once in a lifetime investering. Koop één keer een paar Nike Air Max en je kunt er de rest van je leven op lopen. Die dingen gaan retelang mee. Misschien kun je de geur niet de rest van je leven handelen want op een gegeven moment ga je ze ruiken.

5. Er zijn superveel verschillende soorten, dus als je het een beetje goed doet, ben je altijd uniek.

6. Ze zijn er ook in kindermaten. Wat jou dat kan schelen? Dat je vaak tot maat 40 goedkoper uit bent. Grande importante dus.

7. Nike Air Max zijn meestal makkelijk te combineren. Zeker nu ze onder een rok gedoogd worden.

8. Ze zijn onwijs stadsvriendelijk. Nooit meer je enkel verzwikken door die (KLOTE) tegeltjes in het centrum.

9. Een sprintje trekken om je trein te halen? Hell yeah! Jij rent iedereen voor bij.

10. Ze zijn gewoon cool. Punt.

Bron