Lift je borsten in deze simpele stappen

Mode & trends door Vrouwen redactie

Voel jij je ook veel lekkerder in je vel als je borstjes trots vooruit staan? Als je je mooiste lingerie aan hebt? Als er af en toe iemand bewonderend naar je voorgevel kijkt? Dat is helemaal niet gek! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat 70% van de vrouwen zich zekerder voelt als haar borstjes er goed bij hangen.

Of je nu kleine boobies hebt, flinke memmen of vlakke theezakjes: er valt altijd iets moois van te maken. Nu kun je natuurlijk overgaan op Kim Kardashian-praktijken en met een flinke laag tape onder je kleding lopen, maar echt comfortabel lijkt ons dat niet.

Een veel comfortabelere oplossing is gewoon een goede beha kopen, maar dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Maar 33% van de vrouwen (bron: © Triumph Female Confidence Report) laat regelmatig haar borsten opmeten, om de juiste behamaat te kopen. Shocking! En dat terwijl je je absoluut zekerder gaat voelen als je de juiste lingerie(maat) draagt! Tijd dus om je borsten eens op te meten. Zo gepiept en je hebt er zo veel voordeel aan!



De Vrouwen.nl-redactie heeft onlangs kennis gemaakt met de beha’s van Triumph. De nieuwe shaping collectie van Triumph maakt gebruik van een flexibele beugel, die een stuk comfortabeler zit dan een metalen beugel die je van andere beha’s gewend bent. Bovendien zorgen de drie nieuwe vormen shape-up, lift-up en push-up ervoor dat je voorgevel er precies zo bij hangt als jij wil.

Wil je een decolleté to die for? Ga dan voor de push-up variant. Hou je wel van aanwezige borsten, maar wil je een iets meer natural look? Kies dan voor de lift-up variant. Deze beha is bijvoorbeeld ook perfect om je borsten mooi te liften na een zwangerschap. Kies voor de shape-up variant als je je borsten een naturelle boost wil geven. Voor iedere borst wat wils in deze Magic Boost collectie van Triumph!

En psst: neem de borsten van je moeder ook eens onder de loep; grote kans dat zij precies in de groep valt die de verkeerde beha draagt en dat is zonde! Dus hup: met je moeder naar een Triumph-store en meten maar!

Dit is een advertorial

bron