Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Stem je favoriete Nike Air Max terug in de winkel

Ben jij een echte Nike Air Max fan en vind je het doodzonde dat sommige modellen niet meer verkocht worden? Dan hebben we heel leuk nieuws voor je: je kunt nu stemmen op je favoriete paar Nike's om ze weer in de verkoop te krijgen.

Ter ere van de derde Internationale Nike Air Max dag op 26 maart kun je kiezen uit honderd verschillende paren Nike Air Max sneakers. En de schoen met de meeste stemmen gaat weer verkocht worden! Moet jij hier nog een paar nachtjes over slapen of zit je al járen te wachten tot een bepaald model weer terugkomt? Hoe dan ook, je hebt tot 25 maart de tijd om je stem uit te brengen.

In het kader van Air Max Day organiseert Nike ook drie events speciaal voor de echte sneaker lovers. Tijdens deze dagen wordt je meegenomen in de geschiedenis van de iconische Nike Air Max, een van de best verkopende sneakers aller tijden, die in 1987 voor het eerst op de markt kwam. Je krijgt masterclasses van de ontwerpers ‘Masters of Air’ en je kunt natuurlijk ervaringen delen met je mede sneaker fans. Daarvoor moet je wel even een reisje boeken naar New York, Hongkong en Tokio.

Omdat je nooit genoeg sneakers kunt hebben en het waarschijnlijk nog wel even duurt voordat de sneaker met de meeste stemmen écht in de verkoop gaat, hebben we alvast een paar fijne modellen uit de nieuwe collectie voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeeldingen voor meer info en de prijzen.

Happy sneaker shopping!