Dit vijfsterrenhotel is speciaal voor verwende poezen

Vrije tijd door Annelot

Als echte catlovers snappen we dat je veel over hebt voor je poezenbeest, maar de Maleisiërs gaan wel heel ver. Ze hebben net een vijfsterrenhotel geopend speciaal voor katten. Er bestaan natuurlijk nog wel meer kattenhotels, maar in de Purr-fection Suites van dit hotel kan je kat echt extreem luxe overnachten. Maar echt!

Het hotel staat midden in het centrum van Singapore, heeft designerbedden, behang van Roberto Cavalli en voerbakjes ingelegd met Swarovskikristallen. En als je dacht dat dat het was, heb je het mis(poes). Gestresste katten kunnen helemaal ontspannen door de klassieke muziek die door het surround system komt, gezuiverde lucht wordt door de suites gepompt en er hangt in elke kamer een camera die je op je smartphone kunt besturen, zodat je je kat niet eens hoeft te missen. Er is een spa aanwezig en je kat kan een knipbeurtje krijgen bij een speciale kattenkapper. Dit alles kost je €36 euro per nacht per kat. Valt best mee toch?

Wij zitten dit alles met open mond te lezen, maar in Maleisië kijken ze er echt niet van op. Huisdieren zijn daar zo ongeveer heilig en zelfs de krant heeft een onderdeel waar overlijdensberichten van huisdieren staan en op een cruise gaan met je kat is ook super normaal. Ja, waarom ook niet?

Bron, bron, bron