Waarom je een missie nodig hebt in je leven

Vrije tijd door Annelot

Je weet vast wel wat je belangrijk vindt in je leven. Misschien is dat je sociale leven, je lichaam of je gezondheid. Maar vind je ook dat je niet altijd genoeg tijd en aandacht aan die dingen besteedt? Of ga je er wel eens aan voorbij omdat er andere dingen tussendoor komen? Wij in ieder geval wel.

En daarom is het vet belangrijk dat je voor jezelf een missie hebt. Die helpt je namelijk om helemaal te gaan voor de doelen in je leven. Denk je nu: hé, volgens mij ben ik te weinig bezig met de dingen die ik écht belangrijk vind? Niet getreurd, want we helpen je een handje. En wees gerust, want je hoeft er in eerste instantie niet voor van de bank te komen. Kijk in maart gewoon elke zondag naar TLC en bekijk de missies van andere vrouwen.

Op de vrouwenzender TLC is het in maart namelijk Women’s Month. De hele maand staan de zondagen in het teken van sterke, stoere vrouwen met een missie. En die missies kunnen gaan over vaker sporten, gezonder eten of meer reizen, you name it! De vrouwen vertellen hun verhaal en nemen je mee in hun persoonlijke missie. En ze houden je ook op de hoogte via social media. Check de Instagram en Facebook van TLC en kijk op Tlc.nl/mijnmissie.


Ben je helemaal geïnspireerd en wil je ook graag aan een persoonlijke missie werken? Bedenk wat die gaat zijn en deel hem op Facebook, Instagram en/of Twitter met #mijnmissie en @tlcnl. Dan maak je ook nog kans op een verwenweekend naar Valencia of een Dagravitvitamine pakket.