WTF journaal van donderdag 3 maart

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een beer, tijger en leeuw die van jongs af aan beste matties zijn, een totaal seksloze video over seksuele voorlichting en chocoladedrollen tegen kanker.

Leeuw, tijger en beer zijn beste maatjes
In 2001 werden beer Baloo, leeuw Leo en Bengaalse tijger Shere Khan uit een kelder gered tijdens een drugsinval in Atlanta. Ze waren nog geen twee maanden oud. Sindsdien zijn de dieren altijd bij elkaar geweest. Volgens de verzorgers voelen de dieren als familie voor elkaar, waardoor ze niet uit elkaar gehaald konden en kunnen worden. Tegenwoordig leven ze met z'n drietjes in de dierentuin in Georgia. Hoe lief is dat, een beer, een leeuw en een tijger die de beste matties zijn?!

De minst aantrekkelijke seksuele voorlichting ooit
Als je deze seksuele voorlichtingsvideo hebt gezien wíl je niet eens meer seksen. Het is een video die kinderen seksuele voorlichting geeft. Maar de beelden zijn kort gezegd onsmakelijk. We gaan er ook niet meer woorden aan vuil maken, kijk de video maar gewoon.

Drolvormige chocolaatjes tegen kanker
Om aandacht te vragen voor darmkankeronderzoek heeft de Belgische Stichting tegen Kanker wel een hele opvallende campagne gelanceerd. Met een chocolaatje in de vorm van een drol, met de naam Sweet Reminder moeten mensen herrinnerd worden aan darmkankeronderzoek. Als je een drolletje eet moet je eraan denken dat je je naasten in de leeftijd 56 tot en met 74 jaar eraan herrinnert dat ze zichzelf moeten laten checken op darmkanker. Goede actie!

Bron, bron