Deze baan is de droom van iedere cat lady

Vrije tijd door Annelot

Stop nu met alles wat je aan het doen was! Een kattencafé in Manchester is namelijk op zoek naar nannies. Ja, je wordt dan inderdaad betaald om de hele dag met katten te knuffelen, spelen en af en toe misschien een kattenbak verschonen. Dat klinkt toch geweldig?

Een kattencafé is zoals de naam al zegt een café waar je wat kunt drinken terwijl er ondertussen allemaal katten om je heen lopen. Heb je een echte klik met een van de katten? Dan kun je hem of haar in het kattencafé in Manchester zelfs adopteren.

De eigenaren van het café zijn echt onze heldinnen, dus we willen ze graag helpen door de vacature te delen. Als cat nanny ben je voornamelijk bezig met de katten, maar je hebt soms ook wel menscontact, want je moet de klanten een beetje begeleiden in het contact met de katten. Je krijgt omgerekend een tientje euro per uur, maar wij zouden dit ook wel voor niets doen! Je mag zelfs je eigen kat meenemen. Kan het nog beter?

Wist je trouwens dat er ook een kattencafé in Amsterdam zit? Breng een bezoekje aan café Kopjes aan de Marco Polostraat 221 voor heel veel kattenliefde, lekkere koffie en versgebakken taartjes!

Bron, bron, bron