WTF journaal van donderdag 18 februari

Vrije tijd door Annelot

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: haar op je nagels gaat misschien wel een trend worden, een 18-jarige jongen doet maandenlang alsof hij een dokter is en deze plaktattoos wil je sowieso hebben.

Harige nagels
Tijdens de New York Fashion Week heeft het nagellakmerk CND wel iets heel geks geshowd. Ze stuurden hun modellen de catwalk op met harige nagels. Niet hun eigen haar natuurlijk, maar stukjes nep bont die erop gelijmd waren. We hopen niet dat dit een trend gaat worden, want het lijkt ons totaal niet praktisch. Denk: haren in je ogen, mond, blegh!

18-jarige jongen speelt doktertje
De achttienjarige Malachi Love-Robinson uit Florida is aangehouden, omdat hij maandenlang deed alsof hij een dokter was. Hij had een eigen praktijk, waarin hij net deed alsof hij een specialist in de alternatieve geneeswijzen was. Toen een undercoveragent langs zijn praktijk kwam, is ontdekt dat hij helemaal niet de juiste diploma’s had om het vak uit te mogen oefenen (terwijl er wel een paar neppe netjes ingelijst aan de muur van de praktijk hingen). Toch neemt de jongen het allemaal niet zo serieus. Hij organiseerde zelf een persconferentie waarin hij vertelde dat hij helemaal geen spijt heeft van zijn oplichterij. Wat een rare gast!


Smiley tattoo’s
Neptattoos zijn al een tijdje niet meer alleen voor kinderen. Vorig jaar liep zo’n beetje iedereen het hele festivalseizoen met die plakplaatjes op hun lijf. Maar er is nu een bedrijf dat een nieuwe collectie heeft ontwikkeld. En het is wel duidelijk wat het thema is. Ze hebben 66 verschillende tattoos ontwikkeld met emojis, waarvan de meeste met een metallic touch. We like! Het ziet er misschien een beetje gek uit als je ze over je hele lichaam plakt, maar een smiley hier en daar is toch gezellig? Voor $8,50 kun je al in het bezit zijn van een velletje tijdelijke tattoos.

Bron, bron, bron, bron, bron