10 herinneringen waarom we V&D missen

Mode & trends door Mariëlle

Welk 90's kid is niet opgegroeid met de V&D on the side? Is er überhaupt iemand niet opgegroeid in kleren van de V&D? V&D bestaat namelijk al sinds 1887. Dus iedereen die in Nederland rondloopt heeft het meegemaakt. En nu hebben we afscheid moeten nemen van dit tijdperk. V&D, we missen je zo, want...



10. Je eerste Eastpack kocht je bij V&D
Dat was wel een momentje hoor. Vanaf je basisschooltijd heb je uitgekeken naar dit moment en nu hang je dan eindelijk de rugzak om je schouders die al die stoere kids ook hebben.

9. De hele schoolafdeling
Elk jaar moest je al je schoolspullen vervangen. Je moeder vond dat onzin, dus gaf je al je spaargeld uit bij Campus van V&D. Hier had jij je moeder niet voor nodig.

8. Winter-ready
Van jongs af aan maakte jij jezelf hier winter-ready. Handschoenen, sjaals, winterjassen, thermo-ondergoed, everything you needed.

7. V&D prijzencircus
Wat moeten we zonder het V&D prijzencircus? Nu de Bijenkorf geen Drie Dwaze Dagen meer heeft, was al onze hoop toch gefocust op V&D. Maar nee.

6. La Place
Gelukkig heeft V&D een doorstart gemaakt, dus we hoeven het niet helemáál te missen! Yeah!



5. Kilometers chocolade
Oh, en die meters chocolade die al met je flirtten bij binnenkomst... Kwijl... Die wilde je altijd al een keertje kopen, maar dat kan dus niet meer.

4. Jeugdsentiment!
De V&D stond voor jeugdsentiment. Denk: Yes or No en Cars-broeken.

3. Reis musthaves
Als je op reis ging, ging je naar de V&D, want hier hadden ze ALLES om je reis compleet te maken. Backpacks, bikini's, reisboekjes, je was in één winkel in één keer klaar.

2. Waardebonnen verzilveren
V&D was dé place to be om waardebonnen te verzilveren waarvan je geen idee had wat je er eigenlijk mee moest. Bij V&D kon je alles kwijt. Kreeg je van iemand die echt totaal geen zin had om moeite voor jou te doen een suffe VVV-bon, dan werd je toch ineens heel blij als je erachter kwam dat je die bij de V&D kon inwisselen tegen al die meters chocolade.

1. Wc's
Met stip op nummer één: de toiletten! Waar moeten we nu naar de wc als we in de stad lopen? Help! MAMAAA!

V&D, we missen je zo!

Bron, bron