Sneakers met sleehak kunnen niet echt

Mode & trends door Mariëlle

Het zal je niet ontgaan zijn dat sommige dames als een blok zijn gevallen voor de Nike sleehak. Daar zijn de meningen over verdeeld en dat kunnen we ergens wel begrijpen. Er is een tijd geweest dat deze Nike's hartstikke hip waren, maar is die tijd niet een beetje voorbij? En wel hierom:

1. Je gaat er scheef op lopen.

2. Je doet net alsof je groter bent dat je bent en dénkt dat niemand het ziet, maar it's too obvious.

3. Door hun onnatuurlijke vormen trap je ze snel af. En toch blijft een deel er op doorlopen.


4. Weet je hoe een pasgeboren giraffe loopt? Dus dat.5. Kies of sneakers, of hakken. Sneakers op hakken zijn niet sexy.

6. Het is echt ZO 2013. Of 2012? 2011?

7. We kunnen het contrast niet aan. Op hakken ga je heel sexy lopen. Op sneakers niet. Op sneakers hoor je niet sexy te lopen. Het klopt niet helemaal.

8. Het is duidelijk dat je alleen maar op die dingen loopt omdat je eigenlijk niet op hakken kunt lopen.

9. Het is de grote zus van de All Stars met hak. Ken je die nog?10. Als je Isabelle Marant niet kunt betalen, moet je niet de nóg slechtere rip off kopen.

11. Tering duur, weet je wat je allemaal voor dat geld kunt doen? Daar kun je toch veel beter 120 stukjes nigiri met krabstick voor kopen? Of 327 stukjes kani maki. Voor €119,90 kun je ook minimaal 3 fusten bier kopen. Dat geld kun je dus veel beter besteden.

12. Hoe combineer je het? Onder een jurkje kan het niet. Want het is veel te lomp. Onder een broek ook. En bij een sport outfit kan het eigenlijk ook niet.13. De tong van dat ding! Waarom heb je een stootkussen in je schoen nodig?

14. Waarom dragen vróuwen dit? Wij mogen gewoon op hakken lopen. Als íemand recht heeft op deze sleehakken, dan zijn het de mannen wel. Weten ze ook eens hoe het is om op hakken te lopen.

15. Sneakersleehakken worden heus niet ineens cool als je ze 'wedge' gaat noemen.

16. Je benen lijken eerder korter dan langer. Met zo'n homp stof aan je voet is het niet te missen waar je been eindigt.

Ben je nog niet overtuigd waarom je ze niet moet hebben? Dan kun je ze hier kopen.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron