Wtf journaal van 21 januari

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: je kunt dus tegenwoordig een hoofdtransplantatie laten doen, de nieuwste trend: een potlood onder je borsten doen en een kok vergeet dat er camera’s aanwezig zijn en snuift een lijntje coke terwijl de hele wereld het ziet.


Je kunt dus tegenwoordig een hoofdtransplantatie laten doen

Wat? Hoofdtransplantatie? Een hoofdtransplantatie houdt dus in dat je iemand zijn hoofd op het lichaam van iemand anders zet, terwijl diegene blijft leven (WTF!). Een Italiaanse arts heeft deze operatie al een keer uitgevoerd, maar dan bij een aap. En deze operatie is geslaagd! Doordat het hoofd van de aap op -15 graden werd bewaard, heeft hij het overleefd zonder hersenschade. Het is ook gelukt om de bloedstroom te verbinden tussen zijn hoofd en het nieuwe lichaam. De arts die de transplantatie uitvoerde wil de operatie ook op mensen gaan uitvoeren en heeft al een vrijwilliger gevonden, de Russische Valery Spiridonov. Hij is ernstig ziek, maar wil de transplantatie riskeren.

Brr… Het lijkt ons zo’n gek idee om opeens het lichaam van iemand anders te hebben. Bizar dat zulke operaties tegenwoordig mogelijk zijn. Maar als zo’n operatie dan echt nodig is, dan zouden we toch voor het lichaam van Doutzen Kroes kiezen.


De nieuwste trend: een potlood onder je borsten doen

In China is er wel een hele aparte trend aan de gang, namelijk: de ‘Boob test’. De trend houdt dus in dat je foto maakt terwijl je een potlood onder je borsten stopt. Als het potlood blijft zitten, dan ben je dus een ‘echte’ vrouw. Social media gaat los met foto’s van vrouwen met potloden, pennen en zelfs bodylotion onder hun borsten om maar te laten zien dat ze een ‘echte vrouw’ zijn. Dit doen ze allemaal onder vermelding van #carrypenunderbreast. Wij vinden dit maar vreemd. Wat vind jij?

Kok vergeet camera’s en snuift een lijntje coke terwijl de hele wereld het ziet
Dit is gewoon echt heel dom. Een chefkok uit Slowakije genaamd L’ubomír Herko deed mee aan een kookprogramma en vergat helemaal dat de uitzending live was. Onder het programma dacht de kok even een lijntje te snuiven, maar kwam er net te laat achter dat er gewoon een camera op zijn snufferd gericht stond. Oeps, betrapt!

Bron, bron, bron, bron, bron