WTF journaal van 12 januari

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: man steelt python uit dierenwinkel, gevreesde inbreker Texas Butthole Tickling Bandit eindelijk gepakt en een vrouw geraakt door een ijzige poepbal uit de lucht.

Dief neemt 60 centimeter lange python mee in zijn broek

Een slang vasthouden lijkt de meesten al doodeng, laat staan eentje meenemen in je broek. Deze Amerikaan uit Portland deed het. De zwarte koningspython is niet giftig en populair als huisdier. Ondanks dat raadt de eigenaar aan om niet zomaar een slang in je broek te doen. Deze slang had ook nog eens niet gegeten, dus de dief moet heel blij zijn dat hij niet op ongewenste plekken is gebeten...

Texas Butthole Tickling Bandit is eindelijk opgepakt, geen bange nachten meer

Bewoners uit de staat Texas kunnen opgelucht ademhalen, want de gevreesde inbreker Texas Butthole Tickling Bandit is gepakt door de politie. Wacht even, say what?! Deze inbreker ging dus inbreken bij huizen om de konten van bewoners te gaan kietelen... Echt gewoon niet oké. Hij heeft tientallen huizen kunnen 'aanvallen'. Gelukkig kan iedereen nu weer rustig op zijn buik gaan slapen en zijn ze gered van de Texas Butthole Tickling Bandit.

Indiaase vrouw raakt gewond door vallend stuk bevroren poep uit de lucht

Rajrani Gaud (60) raakte gewond aan haar schouder toen ze getroffen werd door een groot stuk bevroren poep die uit een vliegtuig kwam. Het stuk had de grootte van een voetbal en de vrouw heeft geluk gehad dat het geval niet op haar hoofd of nek terecht was gekomen. Als dat was gebeurd, had het heel wat slechter kunnen aflopen met haar. Het is niet normaal dat de uitwerpselen zomaar uit vliegtuigen komen vallen, maar met dit systeem van het betreffende vliegtuig was duidelijk iets mis.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron, bron