Aantal aanmeldingen datingsites verdubbelt net na Oud & Nieuw

Vrije tijd door Nicole

Het is oudjaarsavond. Je bent met je beste vrienden bij elkaar en alle aanhang is meegekomen. Het 12 uur moment breekt bijna aan en je ziet alle stelletjes al steeds dichter bij elkaar gaan staan, terwijl jij er als enige bij staat als een zielige einzelganger. Het aftellen begint en zodra het 12 uur is zie je de meest intieme zoenscènes voor je en wil je eigenlijk alleen nog maar keihard in huilen uitbarsten. Doe dat niet! Je bent namelijk echt niet de enige, want wist je dat na oud en nieuw twee keer zoveel mensen zich aanmelden op een datingsite?


Op 3 januari, om precies te zijn, zijn de meeste aanmelding bij datingsites. Ook op Tinder zijn die dag drie keer zoveel mensen actief dan normaal. Hoe het komt dat het uitgerekend die zondag is? Geen idee. Op die zondag kunnen we waarschijnlijk eindelijk weer een beetje normaal functioneren en realiseren we ons wat we nou missen in ons leven.


En wat kun je nou doen om dan toch gelukkig te worden in de liefde? Je kunt jezelf een schop onder je kont geven en gewoon op die leuke man afstappen of je kunt je aanmelden op een datingsite. Want wie wil nou niet gelukkig zijn in de liefde?

Inspiratie nodig voor een datingsite? Probeer dan Pepper of Relatieplanet eens. Goodluck!

Bron, bron, bron