8 dingen die je herkent als je altijd te laat komt

Vrije tijd door Nicole

Kom jij ook altijd te laat? Hoe vroeg je je wekker ook zet of hoe lang die belangrijke afspraak al in je agenda staat... Het lijkt gewoon niet te lukken. Je hebt het standaard Whatsapp berichtje al klaar in je telefoon: “Sorry, ik ben iets later”. Vriendinnen houden er rekening mee, want het is in jouw vriendenkring algemeen bekend dat je altijd te laat bent. Als jullie om 5 uur afspreken dan kom jij standaard om half 6 pas aanhuppelen. Mensen die het te-laat-kom-virus eenmaal hebben komen er gewoon niet meer vanaf. Ben jij ook altijd te laat? Dan zal je je vast in de volgende dingen herkennen.

1. Stress
Jij hebt altijd haast en daardoor ben je altijd gestrest. Iedere dag denk je weer: morgen ik zet mijn wekker eerder zodat ik niet hoef te stressen. Maar iedere dag is het weer hetzelfde liedje.

2. De trein missen gebeurt jou wekelijks
Je ziet de trein al arriveren. Je trekt een sprint, maar net voor je neus gaan de deuren dicht (helaas).


3. Je make-up doe je standaard in de trein
Je hebt ’s morgens nooit tijd om je op te maken. Daarom probeer je iedere dag in een overvolle wiebelende trein jouw wimpers van een paar lagen mascara te voorzien. Alleen worden niet alleen je wimpers zwart, maar neem je ook de rest van je ogen mee. Conclusie: je zit erbij als een verwilderde panda.

4. Je kan niet plannen
Mensen die te altijd te laat zijn, zijn meestal heel chaotisch. Chaotische mensen zijn nu eenmaal vaak slecht in plannen. Een planning maken lukt wel, maar je afspraken nakomen is een ander verhaal.


5. Jij bent liever fashionably late, dan ruim op tijd

Als laatkomer heb je er gewoon een hekel aan om ergens op tijd te komen. Te laat komen zit gewoon zo in je systeem dat je er ook niet van houdt om ergens te vroeg te zijn. Dat past gewoon niet bij je.

6. De snooze button is je beste vriend
07:00, 07:09, 07:18, 07:27... Oeps nu moet je toch echt haasten. Hoe laat je de wekker ook zet, het heeft gewoon geen zin.

7. Je zegt dat je onderweg bent, maar ligt eigenlijk nog in bed
Als je vriendin of vriend belt en vraagt waar je blijft zeg je standaard: "Ik spring nu op de fiets", oftewijl je ligt nog in bed.

8. Je hebt wel een horloge, maar kijkt er eigenlijk nooit op
Horloge? Dat is toch alleen voor de sier?

Bron, bron