WTF journaal van vrijdag 8 januari

Vrije tijd door Renée

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: kleuter wordt na oppassen een internetfenomeen, je kunt een donut eten van 24 karaat goud en een man at een jaar lang iedere dag pizza.


Kleuter wordt internetfenomeen door deze make-up look

Gezellig hoor. Je tante komt oppassen en alles lijkt koek en ei te zijn. Totdat tante haar make-up tasje erbij pakt... Terwijl tante haar mascara aanbrengt vraagt het 3-jarige nichtje of zij ook make-up op mag. Maar natuurlijk! Waarschijnlijk was deze oma look niet helemaal wat de kleuter in gedachte had, maar des te hilarischer is het dat het kind nu een internetfenomeen is na één simpele tweet. Mooi is anders, trouwens.


Je kunt nu een gouden donut eten

Voor alle donutliefhebbers in de wereld: New York is op dit moment the place to be! Bij Manila Social Club kun je namelijk een mega fancy donut eten. De binnenkant is voorzien van jam, terwijl de buitenkant ondergedompeld is in dure champagne. Als kers op de taart is de donut voorzien van stukjes 24 karaat goud. Waarom je überhaupt goud zou willen eten is de vraag, maar als je er 100 dollar voor over hebt is deze donut echt iets voor jou. Een tikkeltje decadent is het wel.


Man eet jaar lang iedere dag pizza voor het goede doel

Kijk, dit klinkt als een lekkere challenge. Een man uit New York ging op de eerste dag van januari (2015) de pizza challenge aan. Iedere dag at hij minstens één stuk pizza voor een goed doel: hiermee haalde hij namelijk geld op voor 'Autism Speaks'. Om de challenge nog meer schwung te geven beloofde hij een pizzapunt op zijn bil te tatoeëren als hij 10.000 dollar zou ophalen. En zo geschiedde... Een jaar later had hij niet alleen enorm veel pizza op, maar was hij waarschijnlijk ook flink wat pondjes zwaarder. Inmiddels heeft hij een pizzapunt op zijn bil staan, dus je weet hoe laat het is. Challenge accomplished!

Bron, bron, bron, bron en bron