Wtf journaal van dinsdag 24 december

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: vrouw woont in haar eigen Barbiehuis, aan scheten ruiken voorkomt kanker en een Youtube-ster smeert zichzelf in met mayonaise.

Deze vrouw woont in haar eigen Barbiehuis
Roze haar, roze meubels, roze keukenapparatuur. Wij vrouwen zijn als jong meisje vaak gek op de kleur roze, maar de 46- jarige Kim Wood is wel heel erg in deze fase blijven hangen. Haar obsessie voor de kleur roze begon doen ze op haar 18de haar eerste roze broodrooster kreeg. Vanaf dat moment moest alles roze zijn. Kim woont in haar eigen Barbiehuis waar je werkelijk wordt doodgegooid met maar één kleur. Ja wel, roze.

Aan scheten ruiken voorkomt kanker
Iedereen herkent de vreselijke geur van een goede scheet wel. De geur van rotte eieren is altijd ontzettend overheersend. Vooral als je de avond daarvoor bruine bonen hebt gegeten stinkt je scheet extra erg. Maar onderzoekers hebben ontdekt dat als je de scheet juist opsnuift dit kanker kan voorkomen. In een scheet zit namelijk de stof AP49. Dit stofje beschermd de energiebron van de cellen in je lichaam en dit voorkomt kanker. Dus hou je neus voortaan niet dicht en neem vooral een goede snuif!

Youtube-ster smeer zich in met mayonaise
De Zuid-Koreaanse Youtube-ster genaamd Showry geeft haar volgers wel een hele aparte kerstboodschap mee. Ze maakt een Youtube filmpje waarin ze in een sexy kerstvrouwenpakje helemaal losgaat met kerstlichtjes, nepsneeuw en als klap op de vuurpijl: mayonaise (wtf).

Bron, bron