Kerstwinactie #10 5 L’Oréal beautypakketten

Gezicht door Mariëlle

Wat gebeurt er met een vrouw als ze beauty producten krijgt? Dan wordt ze gèk! Dus wij gaan jou even lekker gek maken -mits je wint natuurlijk- want je kunt bij ons een beautypakket van L’Oréal winnen! Woehoew!



Wat kun je winnen?
- L'Oreal Extraordinary Oil nacht Crème & Masker ter waarde van €16,99
Deze nachtcrème met Extraordinary Oil is een voedende nachtcrème met oliën die de huid voeden, hydrateren en de huid laten stralen. En dat allemaal terwijl je slaapt.

- Elvive Extraordinary Oil van L’Oreal Paris ter waarde van €10,16
De heerlijke, Elvive olie legt je haar volledig in de watten, welk haartype je ook hebt. De vernieuwende combinatie van actieve ingrediënten van deze Extraordinary Oils geven het haar een boost aan glans, voeding en intense zachtheid zonder dat je haar zwaarder of vettig aanvoelt.

- 2x Infallible Matte Lipstick Ter Waarde Van €15,99
De infallible matte is écht fantastisch! Het is een lipstick met een speciale poedertip om een longlasting mat effect te creëren. Hij is lekker hardnekkig en je lippen komen er dus niet zo snel vanaf.

- Feline Mascara ter waarde van €17,99
De L'Oréal Paris Volume Million Lashes Féline Mascara sepereert lekker omdat het borsteltje heel veel haartjes bevat en rapapa rapapa je hebt ineens zichtbare wimpers! Hoe chill is dat?! Al je wimpers worden zichtbaar door het gebogen borsteltje. Wat deze mascara zo bijzonder maakt is dat de zwarte formule de wimpers een glossy glans geeft.

Hoe kun je winnen?
Heel simpel: vul het onderstaande winactie-forulier in.

Let op: het winactie-formulier is alleen zichtbaar op de desktopversie (die je ook op je telefoon kunt openen).