Kerstwinactie #6: Aussie-pakketten

Gezicht door Mariëlle

Als je Aussie op Vrouwen.nl hebt gemist dan heb je óf ruim 3 jaar op de maan geleefd, óf je kent Vrouwen.nl gewoon niet zo goed. Dus bij dezen: aangenaam kennis te maken, wij zijn Vrouwen.nl en wij zijn Aussie-fan. En wij vinden dat de hele wereld Aussie fan moet zijn en daarom geven we drie Aussie-paketten weg: één voor jou en een pakketje voor twee vriendinnen.

Wat kun je winnen?
We geven de producten uit de nieuwste lijn van Aussie weg: Repair Miracle Shampoo, Repair Miracle Conditioner en 3 Minute Miracle Deep Constructer. Geen vrouw kan meer zonder de 3 Minute Miracle Recontructor. Beschadigingen aan jouw haar worden gereduceerd. De producten repareren, versoepelen, voeden en versterken. Dat alles wordt mede mogelijk gemaakt door de ingrediënten: macadamia-, jojoba- en avocado-olie die elke uitdaging aan kunnen. Bij uitgeputte lokken kunnen ze zelfs weer leven inblazen.

Hoe kun je winnen?
Vul op een desktop het winformulier hieronder in en tag jouw vriendinnen met wie jij dit pakket wilt winnen op Facebook en wie weet winnen jullie allemaal een Aussie-pakket. Op naar stralende lokken!

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.