WTF journaal van donderdag 3 december

Vrije tijd door Mariëlle

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een vrouw die in levensgevaar komt door beschimmelde implantaten in haar borsten, een nieuwe trend waarbij je haar niet wordt geknipt, maar waarbij je haar wordt ingekort met vuur en een rat ter grootte van een bever. En dat is níet schattig!


Beschimmelde borstimplantaten
Bij de 44-jarige Anne Ziegenhorn gingen de silicone in haar borsten schimmelen, waardoor het niet alleen een bedreiging op haar leven vormde, maar ook op het leven van haar baby aan wie ze borstvoeding gaf. De schimmel in haar borsten brachten gevaarlijke symptomen teweeg waaronder geheugenverlies en ze verloor haar zicht. Hiervoor bezocht ze minsten 23(!) doktoren die allemaal de verkeerde diagnose stelden. Toen ze eindelijk bij een specialist terechtkwam werd er geconcludeerd dat één van de siliconen in haar borsten was gescheurd en begon te schimmelen.


Haren 'knippen' met vuur
Het schijnt dé nieuwe trend te zijn: je haar van dode punten ontdoen met VUUR! Check in de bovenstaande video hoe dat eraantoe gaat. Nou... ons niet gezien.


Veel te grote rat gevonden

Ratten zijn al veel te groot, wat zeggen we? Muizen zijn al te groot. Kakkerlakken en spinnen idem dito. Zelfs een luis ter grootte van een speldenknop komt er hier niet in! Maar deze rat is zó groot dat je in eerste instantie bijna gaat denken dat het schattig is. Totdat je zijn slagtanden ter grootte van een duim ziet en zijn klauwen ter grootte van een soeplepel. Nee dit beest is alles behalve schattig, dit beest is doodeng! Je zult hem maar tegenkomen. 's Avonds. In een donker steegje. Als je helemaal alleen bent.

Bron, bron, bron, bron