5 vreselijke dingen die je voelt als je verliefd bent

Vrije tijd door Nicole

Verliefdheid, het overkomt je en je kunt er niets tegen doen. Het zit aan je vastgeplakt als kauwgom in je haar. Verliefd zijn is heerlijk. Je bent vrolijk, praat alleen maar over die ene man en fantaseert de hele dag over alle dingen die je met die persoon zou willen doen. Maar er is ook een downside. Je wordt overspoeld door de meest rare emoties en je krijgt amper een hap door je keel. En je kunnen concentreren? Ho maar.

5 vreselijke dingen die je voelt als je op die roze wolk zit

1. Je voelt je nerveus
Als je een keer geen tijd hebt om je helemaal tiptop mooi te maken (omdat je je weer eens hebt verslapen) ben je de hele dag gespannen. Want stel je komt HEM tegen en je ziet eruit alsof je zojuist met een leeuw gevochten hebt, dan kun je je kans bij hem misschien wel vergeten. Je valt misschien wel op, maar of dat de juiste manier is…


2. Je voelt je onzeker
Iedereen is wel eens onzeker, maar als je verliefd bent wordt die onzekerheid vaak nog groter. Je vraagt je af of hij je wel ziet staan en of andere vrouwen niet veel leuker, knapper of succesvoller zijn. Het hoeft niet uit te maken of je nou een size zero, een volle bos prachtige krullen hebt of super spontaan bent. Hij moet je nemen zoals je bent. Concurrentie is er altijd, maar daar moet je simpelweg gewoon schijt aan hebben.


3. Je wordt jaloers
Ondanks dat hij (nog) niet je vriend is, ben je stikjaloers op iedere knappe vrouw die maar naar hem kijkt, lacht of met hem praat. En als hij aan het werk is, en een uur niet op jouw appje reageert, spoken de meest rare dingen door je hoofd. Je weet heus wel dat hij niet met zijn secretaresse de wc in is gedoken, maar toch… You never know.


4. Je wilt 24/7 bij die persoon zijn
Je verlangt de HE-LE DAG naar die persoon. Je wilt hem niet morgen, niet over een uur maar gewoon NU zien. Iemand missen is echt verschrikkelijk.


5. Je bent bang
Verliefd zijn brengt intense emoties met zich mee. Je bent werkelijk head over heels, maar helaas duurt verliefd zijn niet voor eeuwig. Verliefdheid gaat meestal over in houden van. En dat is ook fijn, want je voelt je dan meestal veel meer op je gemak bij die persoon. Wees niet bang dat je niet meer verliefd bent, want het is een natuurlijk proces. En mocht je er toch achterkomen dat je hem niet leuk meer vindt, dan toch lekker niet :-).

Bron, bron, bron, bron, bron