Dit wordt jouw ding: fit worden met je kat

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Als je net als wij de hele dag op Instagram zit, zijn al je ambities overboord en heb je nog maar twee doelen in het leven: #fitgirl worden en zo veel mogelijk katten om je heen verzamelen. En weet je wat? Dit zijn prima ambities, als je het ons vraagt. Helemaal als je single bent.



Katten zijn sowieso toffer dan mannen. Veel makkelijker, net zo gezellig, ze hebben altijd tijd voor je, zijn altijd thuis en kruipen gezellig op schoot. En wist je dat je kat heel goed mee kan gaan in de #fit-trend? Sowieso kunnen jullie samen sporten, want katten zijn extreem goed in yoga...



Maar je kunt ook lekker met je kat een healthy diner wegwerken, ná die dikke workout. Geen zeurende vriend die niet op slablaadjes met quinoa wil kauwen, maar gewoon een trouwe viervoeter die blij is met het maaltje dat je ‘m voorzet. PERFECT FIT™ heeft een speciale voedingscheck ontwikkeld waarbij je kunt ontdekken wat voor eten bij je kat past. Perfect afgestemd op jouw kat, zodat je kat ook helemaal meegaat in jouw healthy lifestyle. Is je kat net zo actief als jij? Dan past waarschijnlijk de kattenvoedingvariant Active het beste bij jouw viervoeter. Of is je kat een gevoelig typetje? Probeer dan de variant Sensitive uit. De ideale match gevonden? Dan vraag je ook gemakkelijk een proefverpakking aan, is dat even mooi!

Worden wij blij van. Op naar een leven als #fitcatlady. Want dat is helemaal oké.

Oh, en het proefpakketje kun je hier aanvragen.

Bron, bron, bron, bron, bron

- Dit is een advertorial -