Kerstwinactie #4: 2x een Oral-B elektrische tandenborstel voor het hele gezin

Vrije tijd door Vrouwen redactie

[AFGELOPEN] Vandaag geven we misschien wel de meest nuttige prijs weg van al onze kerstwinacties op Vrouwen.nl. We geven namelijk een elektrische tandenborstel van Oral-B weg. Als je de tandenborstel goed gebruikt dan minimaliseer je de kans op een preek van de tandarts. En dat is goed, want daar zit helemaal níemand op te wachten. En wat nog erger is: een gaatje. Iewl, het idee alleen al van een boor die in je kies ratelt om vervolgens over je zenuw te deggeren. Voorkomen die handel! En wij mogen daar een handje bij helpen, want wij mogen deze tandenborstel, geschikt voor de hele familie, twee keer weggeven. En je zult hem nodig hebben tijdens de feestdag met al die zoetigheid.



Wat kun je precies winnen?
Je kunt de Oral-B PRO 4900 winnen, t.w.v. €199. De set bevat twee oplaadbare elektrische tandenborstels en heeft vier standen voor dagelijkse reiniging, tandvleesverzorging, gevoelige tanden en whitening. Naast de borstel bevat het pakket twee opzetborstels, een oplaadstation met opbergruimte voor opzetborstels en een reisetui.

Wat moet je doen?
Vul het onderstaande winactieformulier in op een desktop, like onze facebookpagina (als je dat nog niet gedaan hebt) en deel het bericht van deze actie.

Inmiddels zijn de winnaressen gekozen en heeft deelname aan deze winactie geen zin meer. Maar blijf Vrouwen.nl vooral in de gaten houden voor alle andere winacties en alle leuke snacks die we dagelijks publiceren.