WTF journaal van donderdag 19 november

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: een verassingstattoo laten zetten in New York, een pijnlijke wandeling en een hartverzakking krijgen van een slimme lama. Dit moet niet gekker worden.

Verassingstattoo

Afgelopen week kon je een gratis surprise tattoo laten zetten in een galerij in New York. Het enige wat je moest doen was je arm door een gat steken en hopen dat er iets moois op je arm zou worden getatoeëerd. DOODENG, lijkt ons.

Gelukkig zat er niet zomaar een amateur-tatoeëerder aan de andere kant van de muur, maar de wereldberoemde tattooartiest Scott Campbell. De resultaten van de tattoos waren natuurlijk prachtig. Heel gaaf allemaal, maar wij zouden dit toch niet zomaar doen…

Zou jij het durven?

Pijnlijke wandeling

Als je denkt dat je een rotdag hebt, het kan erger! Een 44-jarige vrouw denkt een relaxte wandeling te maken met haar drie honden. Zodra de honden een andere hond zien, stormen ze er vandoor en sleuren ze de vrouw mee. Om deze bad day nog iets erger te maken heeft haar eigen man alles gefilmd vanaf de beveiligingscamera van hun huis. En om het NOG een tikkeltje erger te maken deelt haar zoon het filmpje via Twitter met de titel: “If you’re having a bad day, watch my mum x”. Van je familie moet je het hebben.

Bekijk het filmpje hier

Man krijgt hartverzakking door lama

Een man probeert zo onopvallend mogelijk een lama te filmen. Tijdens het filmpje spreekt hij de woorden: "We musn't let her know that we are here.". Hij verschuilt zichzelf achter een boom en probeert de lama via de andere kant van de boom te filmen. Terwijl hij van positie wisselt komt hij erachter dat de lama weg is. Ondertussen is de lama achter hem gaan staan. Hij draait zich om, ziet de lama en schikt zich een ongeluk #HEARTATTACK.

Bron, bron, bron ,bron