WTF journaal van dinsdag 17 november

Vrije tijd door Nicole

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momentjes van vandaag: orale seks lijdt tot mondkanker, de grootste chocolademunt op aarde en 48,4 miljoen dollar voor een ring.


Orale seks lijdt tot mondkanker

Neem maar afscheid van jouw morning blowjob, want deze kan leiden tot mondkanker (WAT?). Gezondheidsdeskundigen beweren dat orale seks steeds vaker de oorzaak is van mondkanker. Hier valt onze mond letterlijk van open...

Dit komt door het Humaan Papilloma Virus (ook wel wrattenvirus genoemd, jak...). Het virus heeft invloed op de delen van het lichaam waar de huid vochtig is en wordt via orale seks doorgegeven. Eerder werd ook bekend dat o.a. baarmoederhalskanker wordt veroorzaakt door dit wrattenvirus.

Gedver, wat een stom nieuws.

De grootste chocolademunt ter aarde

Onze liefde voor chocola is groot, maar dit stuk overheerlijke chocola is wel heel erg groot. Ooit wel eens een chocolademunt gezien die een ton weegt? Waarschijnlijk niet, maar hij bestaat echt! Dit hemelse 1 euro-muntstuk staat in de Leuvense Muntstraat en komt binnenkort met zijn doorsnee van 2,5 meter in het Guinness Book of World Records. Deze flinke jongen is 22 cm dik en waarschijnlijk goddelijk lekker.

Farrugia, de maker van de chocolademunt, fabriceerde eerder al een trein van chocolade en skyscraper van chocola.

Heb jij nu ook zo’n zin in chocola?

48,4 miljoen dollar voor een ring

Deze 12 karaats diamant is gewonnen door de miljardair Joseph Lau en omgedoopt tot "Blue Moon van Josephine", ter ere van zijn 7-jarige dochter Josephine. Deze ring is het duurste sieraad dat ooit op een veiling is verkocht. Wij willen ook wel zo’n vader!

Mr. Big Spender kocht eerder ook een 16 karaats roze diamant van 28.500.000 dollar die hij nogmaals naar zijn dochter vernoemde. De ring werd omgedoopt tot "Sweet Josephine“.

Wij vinden het in ieder geval belachelijk veel geld voor een ring. Wat zou jij kopen voor 48,4 miljoen dollar?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron