4-jarig meisje trouwt met een 29 jaar oude man

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Wat? 4 jaar en dan al getrouwd? Klinkt raar, maar deze lovestory wordt al minder raar als de reden achter dit bijzondere huwelijk hoort.

De acute vorm van lymfatische leukemie weerhoudt de 4-jarige stoere Abby er niet van om met haar droomprins te trouwen. En wie is de gelukkige? Haar favoriete verpleger Matt Hickling.

De kleine Abby kijkt iedere dag uit naar haar controles, want dan ziet ze haar Prince Charming Matt weer. De 4-jarige vertelde haar moeder dat ze graag met Matt wilde trouwen, en toen Matt hier lucht van kreeg, heeft hij meteen JA gezegd. Hij begon meteen met plannen en regelde een verassingsbruiloft.

Het was een echte prinses-wedding met bruidsmeisjes, familie en een vloer bezaaid met bloemblaadjes. De bruidegom droeg een smoking en Abby droeg natuurlijk een echte bruidsjurk. En de ringen? Gewoon van snoep natuurlijk.

Staan Abby’s ouders ook achter hun huwelijk? Jazeker! Het was voor de ouders van Abby moeilijk te beseffen dat hun zieke dochter veel situaties zou gaan missen door haar ziekte. Daarom wilde ze Abby de dag van haar leven bezorgen. En die had ze! Ze grijnsde van oor tot oor.

Ondanks dat het huwelijk niet juridisch bindend is, wilde verpleger Matt Abby’s grote droom laten uitkomen. Lieeef!

Bekijk hier het trouwfilmpje van Abby en Matt.

Bron