Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Zo organiseer je het beste feest ooit!

Wat heb je allemaal nodig voor een feestje? Een beetje (boel) originaliteit, een dosis fantasie en een portie lef. Daar krijg je de beste feestjes van. En dan kom je al snel terecht bij het onderstaande.

Locatie: een onbewoond eiland. Maar hoe kom je daar dan? Met een privé jet. Of met pakjesboot 12. Misschien is die laatste nog wel leuker. Een onbewoond eiland is te gek hoor, maar dan wil je natuurlijk wel iets te doen hebben. Dus je plant een achtbaan op het eiland (dûhuh). Toiletten? Nee, je gaat niet in de zee kakken. Die Dixi’s passen ook nog wel op de pakjesboot. Dan heeft iedereen de mogelijkheid om zijn behoefte te doen zonder de visjes op hun kop te zitten. Een tent is niet nodig, want op dat onbewoonde eiland schijnt altijd de zon. Maar een tipi om in af te koelen staat zo schattig! Whoah! En weet je wat ook willen? Een stormbaan! Zoals ze dat vroeger bij Telekids ook hadden! En we willen zo’n nacho-machine net als in de bioscoop en een kauwgomballenautomaat! En een olifant om rondjes op te rijden, net als in het circus.

Wat? Draven we door? Vind je dit onrealistisch? Nee hoor. Er bestaan namelijk plekken waar je AL deze dingen kunt huren (ja ook het eiland én de achtbaan). Eén van de plekken is Huren.nl. Mèn, nodig je ons uit als je dit feestje gaat organiseren?

Bron