Uber (Taxi’s) bezorgt ook kittens

Vrije tijd door Mariëlle

Woehoew! Het is nationale kattendag! In de V.S. Maar dat is voor de redactie van Vrouwen.nl genoeg reden om over katten te schrijven. Elke reden is een goede reden om over katten te hebben. Helemaal toen het nieuws ons bereikte dat je via Uber (die wel/niet/wel/niet illegale taxi’s die ook in Amsterdam rijden) kittens kunt bestellen.

In 50 Amerikaanse steden bezorgt Uber kittens. Via de Uber app kun je vandaag tussen 11:00 en 03:00 kittens bestellen mocht je daar behoefte aan hebben. Voor ‘slechts’ $30,00 kun je een kwartiertje met een kitten knuffelen.

Vind je dat duur voor een kwartiertje? Bedenk je wel dat dit het allerbeste kwartier van je dag is. En daarmee de best bestede $30,00. Let wel: we kunnen ons zo voorstellen dat het een verslavende werking heeft. Laat dat nou ook het hele doel achter de actie zijn. De kittens zijn allemaal op zoek naar een geschikt huisje. Hopelijk laten de ‘huurders’ de katjes niet meer los wanneer ze ze eenmaal in de armen hebben gesloten, zodat de pluizenbolletjes een mooi en vredig leven op aarde zullen hebben.

De link tussen Uber en de katten: Uber vindt dit een mooie actie om in een positief daglicht te komen na al het negatieve gedoe van de afgelopen tijd.


Bron, bron, bron, bron, bron, bron