WTF journaal van maandag 26 oktober

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Speciaal om jou binnen no time op de hoogte te brengen van alle recente idioterie in de wereld presenteert Vrouwen.nl: het WTF Journaal. Zo heb jij weer wat te vertellen tijdens het avondeten, aan de bar of kan je indruk maken op je date met jouw kennis van fascinerende gebeurtenissen.

De WTF-momenten van vandaag: Ongeboren kind wordt vader van zoon, een priester verkoopt heilige pennen en vangt er flinke doekoes voor en mannen die het hardst schreeuwen hebben de kleinste ballen.



Ongeboren kind wordt vader van zoon
Je leest de titel en snapt er niks van: HOE DAN? Er zijn twee gevallen bekend van menselijke ‘chimera’s’. We frissen je geheugen even op: een chimera ken je uit de Griekse mythologie waar het staat voor een wezen dat uit verschillende beesten is opgebouwd. Nu is bekend geworden dat een koppel een kindje kreeg met de cellen van een ongeboren embryo. De bloedgroep van de pasgeboren baby bleek niet overeen te komen met die van de ouders en dat leidde tot onderzoek. De vader bleek niet de vader te zijn en hoewel het klinkt als een schuinsmarcheerder, bleek uit verschillende tests dat toch echt het zaad van de vader was gebruikt om de vrouw te bezwangeren. De pasgeboren baby bleek cellen van een ongeboren tweelingbroer te bevatten, waardoor zijn DNA in de war was. Het bizarste van dit alles: het schijnt vrij vaak voor te komen, maar je komt er alleen per toeval achter!

Priester vangt doekoes met heilige pennen
Een priester in Zimbabwe verkoopt heilige pennen die ervoor zouden zorgen dat studenten hun examens halen. De heilig man beweert zelfs dat hoe meer je voor een pen betaalt (de prijs ligt tussen de 50ct en 10 dollar), hoe heiliger de pen is. Geloof je het zelf?!



Mannen die het hardst schreeuwen hebben de kleinste ballen
Wetenschap bevestigt maar weer eens iets wat wij natuurlijk allang wisten: de mannen die het hardst schreeuwen, hebben de kleinste ballen én het minste sperma. Dit geloven we meteen, maar er is ook daadwerkelijk onderzoek gedaan en bewijs geleverd. Weliswaar onder apen, maar hey: it’s a thin line. Mannetjesapen die het hardste geluid maken, hebben de kleinste ballen. Een verklaring hiervoor is dat de mannetjes het al zo druk hebben met hun imponerende verschijning, dat ze weinig overhouden om te investeren in flinke ballen met veel zaad. Ook een verklaring kan zijn dat hen die het minst makkelijk kunnen reproduceren (die met kleine ballen) wel veel lawaai moeten maken om ook aan hun trekken te komen.

Bron, bron, bron.