De avonturen van de redactie

Vrije tijd door Vrouwen redactie

"Ik heb een heel zwaar leven" van Brigitte Kaandorp is ons levenslied. We rennen en vliegen. Eventje hier, opening daar. Borrels liggen voor het oprapen. Zoals je begrijpt gaat het leven van een redacteur niet over rozen. Kijk maar:

De hele maand werden we weer met onze neus op het heugelijke feit gedrukt dat we echt de allerleukste baan van de hele wereld hebben. En we kwamen achter de SHOCKING waarheid.

We kregen nieuwe nagellakjes (een vrouw kan nooit genoeg nagellak hebben!) van Sally Hansen. We waren al behoorlijk fan van de Miracle Gel nagellakjes, maar de nieuwe variant hiervan heeft een gel top coat die twee keer zo dik is! We zijn benieuwd.


Hoofdredacteur Leonie chillde 'm keihard in dit prachtige huis in Zeeland waar ze genoot van een retreat speciaal voor een twentysomething. Haar hele verslag lees je hier.


En Leonie woonde de Eyewish brillen modeshow bij, waar ze zelf ook een bril paste. Staat best goed right?Bonen? Die eet je zo medio 2015 niet meer met aardappelen, die gooi je namelijk gewoon over de pizza. En damn, wat is dat verrassend lekker! Check hier het recept.


En: OH MY! Een beetje rekenen liet ons weten dat het over 15 MAANDAGEN KERST IS! Meer van dit soort openbaringen vind je op ons Instagramaccount.


Dit was nog eens leuk nieuws. We kregen een McDonald's lunch op kantoor. En wat denken de meeste mensen bij McDonald's? 'Oh jee, de rest van de dag mag ik niks meer eten.' Maar een diëtiste liet ons weten dat een kant-en-klare salade van de supermarkt meer slechte voedingsstoffen bevat. En toevallig zit er een McDonald's bij ons om de hoek. Drie keer raden waar wij voortaan lunchen.


Leonie ging samen met Danique van Girlscene.nl koffie proeven bij Starbucks. Niet verkeerd.


Mariëlle was bij de lancering van de nieuwe Slik épil. Daar leerde ze hoe je als pro op een catwalk loopt. Het is maar goed dat ze andere ambities heeft...


De avonturen van de afgelopen maand waren niet alleen maar leuk, er gebeurden ook minder leuke dingen. Emma verliet onze redactie om fulltime aan de slag te gaan bij Monstyle.nl.