Signalen dat jullie niet bij elkaar passen

Lifestyle door Renée

Je hebt al een tijdje een relatie met een man en na al die maanden vraag je jezelf af of dit nu eigenlijk is waar je naar op zoek bent. Ineens slaat de twijfel toe en zie je het licht: jullie zijn niet voor elkaar gemaakt. Toch vraag je jezelf af of je de juiste keuze maakt door de relatie te beëindigen. Als je de volgende signalen herkent is het tijd om dag te zeggen.


1. Jullie hebben niets om over te praten. Als je niet eens een gesprek (meer) gaande kunt houden is de kans klein dat je een lange relatie gaat hebben samen.
2. Je vindt zijn interesses verschrikkelijk. Een liefde voor gamen en vissen? Je moet er niet aan denken! Of misschien ben jij graag buiten terwijl hij alleen maar binnen wil zitten... Nee, dat werkt niet op de lange termijn.


3. Je vindt de manier waarop hij ruzie maakt vervelend. Ruzie maken hoort erbij, maar als je de manier waarop hij ruzie met je maakt niet kunt uitstaan - bijvoorbeeld als hij tegen je gaat schreeuwen - dan weet je dat jullie het niet lang volhouden.
4. Je bent te verschillend (of juist hetzelfde). Mensen zeggen altijd opposites attract, maar als je té verschillend bent gaat je dat op termijn opbreken. Hetzelfde geldt als je juist hetzelfde bent. Het belangrijkste is dat jullie dingen gemeen hebben.


5. Je kunt niet overweg met zijn familie en hij verdedigt je niet. Je bent heus niet de enige die niet met schoonouders overweg kan, maar als de nood aan de man is moet je vriend wel voor je opkomen. Als hij dat niet doet zegt dat genoeg.
6. Hij praat op een denigrerende toon. Niemand zou neerbuigend tegen je mogen praten en je vriend al helemaal niet. Tijd om weg te wezen.

Bron, bron, bron, bron