Roze lippen voor Free a Girl: L?Oréal shoot

Lifestyle door Vera
Welke vrouw houdt er nou niet van een fotoshoot? Toen hoofdredactrice Vera een uitnodiging kreeg van L’Oréal Paris en Free a Girl om deel te nemen aan een fotoshoot - met natúúrlijk een goed doel, was de beslissing dan ook snel gemaakt. 
 
Alles voor het goede doel ?
Free a Girl is een noodhulporganisatie, opgezet door o.a. Yolanthe Sneijder-Cabau, die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. De afgelopen jaren heeft de organisatie bijgedragen aan de bevrijding van duizenden jonge meisjes in Nepal, India en Bangladesh. Elk jaar weer raken er in deze landen duizenden meisjes vermist. Ze worden op straat ontvoerd, meegelokt door mensenhandelaren en vervolgens verkocht aan bordelen. In deze bordelen worden ze dagelijks verkracht door tientallen mannen. Dit kan toch niet? Gelukkig is Free a Girl daar! Free a Girl zet zich in om al deze minderjarige meisjes te bevrijden en terug te brengen naar hun familie. 
 
Omdat je het waard bent 
L’Oréal Paris en Free a Girl werken ook dit jaar weer samen. De filosofie van L’Oréal Paris dat iedereen, ongeacht zijn of haar leeftijd, oorsprong of uiterlijk ‘het waard is’, sluit natuurlijk fantastisch aan bij de missie van Free a Girl. L’Oréal Paris heeft weer een mooie collectie: De La Vie En Rose. Deze lipsticks zijn geïnspireerd op dé gezichten van L'Oréal Paris: Doutzen, Blake, J.Lo en Julianne. In de maand oktober zal van elke verkochte lipstick uit deze collectie 1 Euro naar Free a Girl gaan.
 
De shoot
Twee weken geleden had hoofdredactriZe Vera de fotoshoot. D’r haar werd mooi gedaan, ze kreeg prachtige make-up op - inclusief felroze lippen - en natuurlijk werd een mooie jurk en hoge hakken niet overgeslagen. Samen met andere hoofdredacteuren en bloggers ging ze op de foto. Zie hieronder het resultaat van de groepsfoto. Gaaf, hè?
 
 
Steun Free a Girl
L’Oréal Paris en Free a Girl roepen op Wereldmeisjesdag - 11 oktober - alle vrouwen op om samen aandacht te vragen voor kinderprostitutie. Hoe jij ook de actie kunt steunen? Post een (lipstick)selfie op Instagram, Twitter of Facebook en gebruik de hashtags #freeagirl en #omdatzijhetwaardis. 
?Wil je Free a Girl ook financieel steunen? Dat kan natuurlijk! Koop een lipstick uit de La Vie En Rose Exclusive collectie van L’Oréal Paris of doneer op Freeagirl.nl

Ga jij Free a Girl steunen? 
Advertisement