10 Manieren om weer helemaal verliefd op hem te worden

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Na een tijdje vervagen de kriebels die je hebt voor je vriend. Niets aan te doen, maar toch heb je soms weer de behoefte om terug te gaan naar de eerste zes maanden van jullie relatie toen alles nog perfect leek. Jullie konden jullie handen niet van elkaar afhouden en jeetje, wat was je verliefd. Vrouwen.nl deelt 10 tips zodat je dat vuurtje weer kunt laten branden.


1. Raak elkaar meer aan
Joh, logisch, maar toch sluipt het er vaak bij in om elkaar even aan te raken. Grote kans dat jullie dat niet vaak genoeg doen. En geef in ieder geval elkaar een kus als je 's ochtends weggaat en 's avonds weer thuiskomt.

2. Slaap dichterbij elkaar
Of je nu lepeltje-lepeltje ligt of alleen elkaar met jullie voeten aanraken, het is hoe dan ook goed voor je relatie. Je hoeft dus niet alleen seks te hebben om je relatie een boost te geven.


3. Leg je telefoon weg
Niets maakt zo snel een eind aan communiceren dan de hele tijd op je telefoon kijken.

4. Ga op vakantie
Heb je het druk met werk of familie verplichtingen? Maak dan tijd vrij om er even samen tussenuit te gaan. Dat zorgt ervoor dat jullie liefdesleven weer opgekrikt wordt.


5. Geef een complimentje
Niets is zo goed voor zijn ego dan complimenten geven. Laat dat snel vergeten worden als je langer bij elkaar bent...

6. Kus elkaar vaker
Schijnbaar is elkaar regelmatig een kus geven nog beter voor je relatie dan alleen regelmatig seks hebben. Dus lippen op elkaar!


7. Verras elkaar
Van eten in een restaurant waar jullie nooit zijn geweest tot hem kidnappen in het weekend, verrassingen doen het altijd goed voor je relatie. Tenzij hij een hekel heeft aan verrassingen, maar probeer het dan toch. ;-)

8. Vergeet me-time niet
Spreek af met je vriendinnen en houd je eigen hobby's. Dat zorgt ervoor dat je altijd iets te vertellen hebt en dat jullie levens niet één worden. Blijf je eigen persoon.


9. Maak iets samen
Een IKEA kast in elkaar zetten zorgt 9 van de 10 keer voor ruzie, maar toch is het goed voor je relatie om samen iets te maken. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij of knutsel een tafel in elkaar voor de woonkamer.

10. Dubbeldate
Ooit weleens aan een dubbeldate gedacht? Samen met vrienden op pad gaan is gezellig en versterkt de band.

Bron, bron, bron, bron, bron, bron