School gebruikt meisje als lokaas voor verkrachter

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Dit is een verschrikkelijke zaak. Een Amerikaans meisje is door haar school gebruikt als lokaas voor een verkrachter, maar wordt uiteindelijk verkracht omdat het plan helemaal mis gaat.

Een 14-jarig meisje werd op haar school verschillende keren lastig gevallen bij de toiletten door een jongen die seks met haar wilde hebben. In het begin negeerde zij hem, maar later kwam hij zo vaak naar haar toe dat ze besloot het te melden aan haar lerares June Simpson. De school wist van het bestaan van de jongen af en zijn gedrag en verlangen om met meisjes het bed te delen. Ook in het verleden zijn er al meerdere seksuele incidenten met de jongen voorgevallen.




Lerares June zei tegen het meisje dat ze op het aanbod van de jongen in moest gaan en met hem moest afspreken bij de toiletten. De leraren zouden daar dan klaar staan om hem te grijpen en een hier een einde aan te maken. De lerares vertelde het meisje: “Doe niks raars, ontmoet hem en dan wachten wij hem op.”. Het meisje wilde dit eigenlijk niet doen, maar nadat de lerares haar overgehaald had besloot ze er toch in mee te gaan.

Het plan ging echter verschrikkelijk mis. Het meisje ging naar de jongen toe, maar hij nam haar mee naar een ander toiletgebouw in plaats van de plek die ze afgesproken had met haar lerares. De jongen verkrachtte haar. Het meisje zit nu in een depressie en heeft daar medicatie voor nodig. Daarnaast kan ze ook niet meer meedoen met sportactiviteiten en ook haar cijfers lijden onder dit incident. Het meisje klaagt nu de school aan voor het feit dat zij haar hebben gebruikt als lokaas voor een verkrachter. Wat een verschrikkelijk incident!

Bron