Nachtmerrie: niemand op je verjaardagsfeestje. Gelukkig is daar supermama!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het is de nachtmerrie van ieder kind en iedere ouder: je organiseert een verjaardagsfeestje en niemand komt opdagen! Het overkwam Lauren Sassmannshausen en haar dochtertje Tallie die net 5 was geworden. Ze hadden alles klaarstaan, van het springkussen tot hapjes en drankjes maar bijna niemand kwam opdagen. Tallie vroeg meerdere malen waar haar vriendjes bleven en Laurens moederhart brak telkens een beetje meer. "Ze komen wel, schat", herhaalde ze, maar dat bleek helaas niet zo te zijn. "Ik moest mijn tranen bedwingen tot ik even uit haar zicht was", schrijft de moeder op Facebook.

Uiteindelijk besluit Lauren een oproep op Facebook te plaatsen."Eten en drinken genoeg. We geven niet om cadeautjes, ze wil gewoon vriendjes. We hebben een reusachtige waterglijbaan en een zwembad voor alle kinderen. Kom alsjeblieft en heb plezier!" De respons was overweldigend en uiteindelijk kwamen allerlei ouders met hun kindje(s) langs om de verjaardag van Tallie te vieren (terwijl ze haar niet kende). Hoe lief is dat?!

I Never in my life thought a community would pull together like they did today. I had several people RSVP and only a few...

Posted by Lauren Sassmannshausen on zaterdag 15 augustus 2015Bron