10 Dingen die iedereen herkent met een (perfect) vriendje

Lifestyle door Mariëlle

Jij bent nooit verliefd. Je wist niet eens wat het inhield. Bij verhalen van anderen dacht je alleen maar: "overdrijf niet zo *kwijl*." Net op het moment dat je dacht dat het nooit meer zou gebeuren werd je hoteldebotel verliefd. Dit is jouw ware. Jullie kunnen nooit te veel bij elkaar zijn, zijn stinkvoeten ruik je niet eens en zijn vuile vieze onderbroeken was je met liefde. Jullie zijn nu al 5 jaar samen en nog steeds ben je blij als hij thuiskomt. Ja joh, jij hebt de perfecte vriend te pakken. Dus dan herken je dit:


1. Je bent verliefd. Je bent nooit verliefd. Maar nu ben je verliefd.
2. Je wilde met niemand samenwonen, maar nu wil je ineens 24 uur per dag op zijn lip zitten, kan het ook en verveel je elkaar nog steeds niet. Je wilt het liefs per direct samenwonen, huisdieren, alles!
3. Je smelt als je thuiskomt en hij heeft voor je gekookt. Dan kan hij echt niks meer verkeerd doen.

4. Behalve wanneer je zijn boxer weer ergens vindt waarvan je denkt ‘dit is vèt awkward als m’n moeder spontaan op bezoek komt’. In de bank ofzo. En dan laat je hem stiekem liggen, voor als je moeder spontaan op bezoek komt. Moehaha.
5. Cliché, maar oh wee als hij ziek is. “Oh, mèn, m’n hoofd doet zoveel pijn! Ik heb me ziek gemeld”. Really? Heeft hij zich ziek gemeld omdat hij hoofdpijn heeft? Wij melden ons toch ook niet ziek als we ongesteld zijn? Dat doet echt veel meer pijn. “Hier, neem een ibuprofen”. Een uurtje later komt komt ie stuiterend op je af dat hij niet weet wat hem is overkomen, maar dat zijn hoofdpijn helemaal over is. Joh, daar zíjn die dingen voor. Maar ondertussen ben je allang blij met zijn vrije dag waarop jullie samen iets leuks kunnen doen.
6. Dan heeft hij de héle maand om met je te seksen, en dan komt hij uitgerekend op het moment dat jij ongesteld bent. Alsof hij het ruikt! Nee, je houdt niet van echte schippers, jammer de bammer. En dan toch blijven proberen hè…

7. Ja het is echt re-te burgerlijk, maar kamperen met je lover is echt het allerleukste wat er is. Op de camping koken, fietsen huren, alles erop en eraan.
8. Zijn stinkvoeten zijn de enige stinkvoeten die je kunt handelen. Zelfs zijn vuile sokken wil je uitvouwen voordat je ze in de wasmachine doet. En dat het niks met lef te maken. Dat is liefde in zijn puurste vorm.

9. Hij kan het zelfs maken om knettertje dronken bij je aan te kloppen. Of je in het holst van de nacht wakker te bellen met de boodschap dat zijn trein een UUR vertraging heeft en dat hij zich verveelt. En ja, dan vermaak je hem ook nog. Omdat je dat gezellig vindt. Als iemand je dat een paar jaar geleden had verteld dan had je diegene vierkant uitgelachen. No way. Dacht je toen.
10. Maar er zijn ook momenten dat je hem door de plee kunt spoelen hij voor de 100.000ste keer vergeet dat je de rijst liever met een vork eet dan met een lepel.

Zit je nu te kokhalzen? Dan ben jij duidelijk nog nooit echt verliefd geweest. Ja, dat is nogal een statement ja.


Bron, bron, bron, bron