10 Manieren om je relatie goed te houden

Vrije tijd door Renée

Vind jij het bewonderenswaardig dat mensen het soms wel langer dan 25 jaar met elkaar volhouden? Je bent niet de enige. Want wat is dé manier om je relatie goed te houden? Hier zijn 10 'geheimen' om je relatie een stuk beter te houden. Kijk, zo simpel kan het zijn.


1. Onderschat de vraag 'hoe was je dag?' niet. Ook al denk je dat niemand het iets boeit wat je die dag hebt uitgespookt, het is toch fijn als je partner wél geïnteresseerd is.
2. Een ruzie hoeft geen breuk te veroorzaken. In een relatie maak je nu eenmaal ruzie, maar het hoeft niet het eind te betekenen.


3. Onthoud dat relaties komen met verplichtingen. Zo hoor je nu eenmaal op de verjaardag van je schoonmoeder te zijn, ook als je er geen zin in hebt. Wat is nu een paar uur van je leven?
4. Met kleine verrassingen kom je heel ver. Vooral als je langer bij elkaar bent is een verrassing op z'n tijd niet verkeerd. Al is het maar een sexy lingeriesetje of iets groters als een weekendje weg.


5. Forceer geen dubbeldates als niet iedereen met elkaar overweg kan.
6. Vergeet niet om elkaar een kus te geven als je na een dag weer thuiskomt of als je juist vertrekt.


7. Zeg af en toe dingen af zodat je quality time met elkaar hebt.
8. Denk eraan om af en toe tegen elkaar 'ik hou van je' te zeggen. Hij vindt het net zo fijn om te horen als jij.


9. Toon sympathie als de ander ziek is. Jammer dat je etentje 's avonds niet doorgaat, maar is dat belangrijker dan medicijnen voor hem halen? Soms moet je dingen opofferen voor de ander, zelfs als mannen kunnen overdrijven als ze ziek zijn. ;-)
10. Wees op tijd. Weet je hoeveel nutteloze ruzies je daarmee voorkomt?

Bron, bron, bron, bron, bron, bron